Την Παρασκευή 22 Μαΐου, η εκπομπή πάει Θεσσαλονίκη και γίνεται εκτάκτως «Αυτοί και οι άλλοι»! Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος συναντούν την παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” και του “Βινυλίου” - περιττές οι επιπλέον συστάσεις - που έχει μεταφέρει τη δράση της τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο.
Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης μιλούν για την εμπειρία της μετάβασης από την τηλεόραση στα social media και τη στροφή μιας ολόκληρης γενιάς σε νέες μορφές επικοινωνίας. Πόσο τους έχει λείψει η τηλεόραση; Πώς πέρασαν την καραντίνα μαζί με μαμάδες, μπαμπάδες, μικρά και μεγάλα παιδιά; Ποιες σοβαρές καταγγελίες έχουν να κάνουν για τον κορωνοϊό; Οι απαντήσεις - χαλαρά - αυτή την Παρασκευή στις 23.15 από την ΕΡΤ1. Δείτε εδώ το σποτ της εκπομπής, που φτιάχτηκε δια χειρός... "Άρβυλας":
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.