Μαρινέλλα: Ο ζωντανός «Μύθος» του ελληνικού τραγουδιού αποθεώθηκε χθες βράδυ - Δείτε βίντεο

Μαρινέλλα: Ο ζωντανός «Μύθος» του ελληνικού τραγουδιού αποθεώθηκε χθες βράδυ - Δείτε βίντεο

Εμφανίστηκε σε μια sold out παράσταση στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος  του ΚΠΙΣΝ και επιβεβαίωσε ότι παραμένει η απόλυτη ντίβα της σκηνής

269329
Ήταν μια μεγαλειώδης μουσική παράσταση. Η Μαρινέλλα  έζησε τον απόλυτο θρίαμβο χθες βράδυ  στη σκηνή Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την παράσταση «Μαρινέλλα - Ο Μύθος».

Καταχειροκροτούμενη αλλεπάλληλες φορές, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό της, κλασικές επιτυχίες της, αλλά και κάποια άλλα ιδιαίτερα κομμάτια όπως το «Piensa en mi» , την «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη ή το «Ελα για απόψε» του Χρήστου Χαιρόπουλου, που τα κρατάει καλά φυλαγμένα μες στην καρδιά της και θέλει πάντα να τα μοιράζεται στις live εμφανίσεις της.

Στη συναυλία της συνοδευόταν από το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμόνιας» Ορχήστρας Αθηνών, με διευθυντή τον Αλέξιο Πρίφτη. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Γιώργος Νανούρης.
Μετά το χθεσινό sold out, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, για μία ακόμη εμφάνιση της Μαρινέλλας στον ίδιο χώρο. Ειστήρια -περιορισμένα πλέον- προπωλούνται στο www.ticketservices.gr και στα Καταστήματα Public. Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
269301
ΜΑΡΙΑΝΝΑ B. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
269323
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Δείτε βίντεο από την παράσταση:

Κλείσιμο
Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 1


Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 2

Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 3

Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 5


Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 6



Μαρινέλλα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 4



Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», εξέφρασε τις ευχαριστίες της μέσω Twitter στη Μαρινέλλα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρινέλλα! Στον ΜΥΘΟ του ελληνικού τραγουδιού! Εχθές τραγούδησε για τα παιδιά μας κάνοντάς μας όλους μια φωνή, μια αγκαλιά!».
269281
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ
269284
ΓΙΩΡΓΟΣ & ΒΙΛΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
269285
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ, ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
269296
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
269280
ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης