Russel Crowe: Το διαζύγιο τον έκανε πλουσιότερο κατά 3,7 εκατ. δολάρια

Russel Crowe: Το διαζύγιο τον έκανε πλουσιότερο κατά 3,7 εκατ. δολάρια

Χθες, διενεργήθηκε η δημοπρασία «Η τέχνη του διαζυγίου» με αντικείμενα του ηθοποιού από τις ταινίες του  και την προσωπική του ζωή

russel-crowe01
Μετά το διαζύγιό του από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Danielle Spencer, ο Russell Crowe πούλησε μία τεράστια συλλογή περισσότερων από 200 αναμνηστικών έργων τέχνης και κοσμημάτων, επίπλων και αντικειμένων από κινηματογραφικά πλατό σε δημοπρασία.

Η ειδική δημοπρασία με τον εύστοχο τίτλο «The Art of Divorce» (Η Τέχνη του Διαζυγίου) διοργανώθηκε, χθες, από τον οίκο Sotheby’s Australia. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αυστραλός ηθοποιός κατόρθωσε μέσα σε λίγες ώρες να μαζέψει το ποσό των περίπου 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Είναι πολύ διασκεδαστικό να δημοπρατούμε όλα αυτά για εσάς» είπε ο Crowe στο κοινό που περίμενε να ξεκινήσει η δημοπρασία.

Τα αντικείμενα του ηθοποιού που είχαν την τιμητική τους ήταν κοστούμια και αντικείμενα από την ταινία «Gladiator», συμπεριλαμβανομένου μίας πανοπλίας που φορούσε ο Crowe κατά τη διάρκεια της σκηνής του θανάτου του ως μονομάχου Maximus, όπου άγγιξε τα 125.000 δολάρια.

Ένα ρωμαϊκό άρμα της ταινίας πωλήθηκε για 65.000 δολάρια, ενώ ένα ζευγάρι μαύρων δερμάτινων μανικιών καρπού «χτυπήθηκε» για 32.000 δολάρια.


Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:


Russell Crowe Makes a Surprise Appearance at his Auction


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης