Επιστρέφει η Λίντα Χάμιλτον στον Terminator

Επιστρέφει η Λίντα Χάμιλτον στον Terminator

Η νέα ταινία, που θα είναι η 6η της σειράς, δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά θα αποτελεί το σίκουελ του θρυλικού «Terminator 2: Judgement Day» του 1991

Επιστρέφει η Λίντα Χάμιλτον στον Terminator
Η Λίντα Χάμιλτον θα είναι η επιστροφή-έκπληξη στη νέα ταινία της σειράς «Εξολοθρευτής».

Μετά από 25 χρόνια η 60χρονη Χάμιλτον θα δουλέψει ξανά με τον Τζέιμς Κάμερον και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για την ταινία που ετοιμάζουν η Skydance και η Paramount.

Την ανακοίνωση έκανε ο διάσημος σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε. Ο Κάμερον ελπίζει ότι με την επιστροφή της Λίντα Χάμιλτον, θα κάνει μια ισχυρή δήλωση για τους γυναικείους ρόλους στις ταινίες δράσης. «Υπάρχουν 50χρονοι και 60χρονοι ηθοποιοί οι οποίοι παίζουν σε τέτοιες ταινίες και σκοτώνουν όλους τους κακούς», δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν ωστόσο τέτοια παραδείγματα για γυναίκες».

Κλείσιμο
Η νέα ταινία, που θα είναι η 6η της σειράς, δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά θα αποτελεί το σίκουελ του θρυλικού «Terminator 2: Judgement Day» του 1991 και θα είναι το πρώτο μέρος μίας νέας τριλογίας. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Τζέιμς Κάμερον υπήρξαν παντρεμένοι για ένα σύντομο διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης