Δείτε ποιοι επώνυμοι μπήκαν στο...χορό με τα μπουγελώματα

Δείτε ποιοι επώνυμοι μπήκαν στο...χορό με τα μπουγελώματα

Μεταξύ των επωνύμων που δέχτηκαν μέχρι τώρα να μπουγελωθούν είναι οι Justin Bieber, Gwen Stefani, Hillary Duff, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Justin Timberlake, Bill Gates, Maria Menounos, Cristiano Ronaldo

Δείτε ποιοι επώνυμοι μπήκαν στο...χορό με τα μπουγελώματα
Στον κρύο χορό με τα επώνυμα μπουγελώματα μπήκε και ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης Steven Spielberg, ο οποίος έριξε πάνω του ένα κουβά παγωμένο νερό μετά από την πρόκληση-πρόσκληση που δέχτηκε από την Oprah Winfrey, η οποία του ανακοίνωσε χαριτολογώντας ότι ξέρει καλά που μένει στην περίπτωση που δεν το κάνει.    

Κλείσιμο



Στην πρωτότυπη εκστρατεία ενίσχυσης του αμερικανικού ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), με τίτλο #IceBucketChallenge, η οποία έχει ήδη αποφέρει 7,6 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, συμμετέχουν πλέον με καταιγιστικό ρυθμό διάσημοι και μη. Ο ένας προκαλεί τον άλλο να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media όπου να ρίχνει στο κεφάλι του ένα κουβά παγωμένο νερό.



Μεταξύ των επωνύμων που δέχτηκαν μέχρι τώρα να μπουγελωθούν είναι οι Justin Bieber, Gwen Stefani, Hillary Duff, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Justin Timberlake, Bill Gates, Maria Menounos, Cristiano Ronaldo και άλλοι.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης