Margot Robbie: Πειράματα με το χρώμα των μαλλιών της

Margot Robbie: Πειράματα με το χρώμα των μαλλιών της

Ο φακός εντόπισε αυτές τις μέρες τη Robbie σε δρόμο του Λονδίνου με άλλο χρώμα μαλλιών, καστανοκόκκινο αυτή τη φορά. Εμείς αυτό που έχουμε να της πούμε είναι ότι χωρίς να χάσει άλλο χρόνο πρέπει να γυρίσει στο χρώμα που τη γνωρίσαμε. Το κλασικό πλατινέ

Margot Robbie: Πειράματα με το χρώμα των μαλλιών της
Τη γνωρίσαμε και την ερωτευτήκαμε ως απίστευτα καυτή και σέξι ξανθιά στο «The Wolf of Wall Street» του Martin Scorsese, στο οποίο ξεμυάλισε τον παντρεμένο Leonardo DiCaprio. Ο λόγος για την 23 Αυστραλέζα ανερχόμενη ηθοποιό Margot Robbie, η οποία μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας και την απίστευτη δημοτικοτητά της, εκείνη κάτι έπαθε και έβαψε μαύρα τα μαλλιά της.

Κλείσιμο


Αφού έκαναν αρκετή ώρα να την αναγνωρίσουν τη βραδιά των Οσκαρ, καθώς ήταν η πρώτη της εμφάνιση ως μελαχρινή, οι περισσότεροι αποφάνθηκαν ότι αυτό το χρώμα δεν της πάει. Εκείνη φυσικά δεν τους άκουσε και συνέχισε να κυκλοφορεί ως μια «άλλη» από αυτή που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.



Πρόσφατα η Robbie άλλαξε και πάλι το χρώμα το μαλλιών της. Ο φακός την εντόπισε αυτές τις μέρες σε δρόμο του Λονδίνου με άλλο χρώμα μαλλιών, καστανοκόκκινο αυτή τη φορά. Εμείς αυτό που έχουμε να της πούμε είναι ότι χωρίς να χάσει άλλο χρόνο πρέπει να γυρίσει στο χρώμα που τη γνωρίσαμε. Το κλασικό πλατινέ.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης