Η Rihanna ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της συναυλίας

Η Rihanna ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της συναυλίας

Μπροστά στα μάτια των θαυμαστών της που ζητοκραύγαζαν

Η Rihanna ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της συναυλίας
Συνήθως το παίζει «αντράκι» και ως γνωστόν οι άντρες δεν κλαίνε, όμως ακόμα κι αν θέλει να δείχνει σκληρή και δυνατή έχει και η Rihanna τις στιγμές αδυναμίας της.
 
Το πιο πρόσφατο ξέσπασμά της έγινε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Γαλλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Diamonds World Tour», οπότε και η ατίθαση τραγουδίστρια φαίνεται να συγκινήθηκε από την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι θαυμαστές της.
 
Κλείσιμο
Μέσα από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο γήπεδο φαίνεται η RiRi να σκουπίζει τα δάκριά της και να λέει: «Δεν ξέρω γιατί στο διά… κλαίω».
 
Η 25χρονη τραγουδίστρια είχε μόλις τελειώσει να τραγουδάει ένα κομμάτι της όταν φώναξε «Lille! Αγαπώ τους Γάλλους θαυμαστές μου! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!».
 
Φυσικά, το κοινό έδειξε με κραυγές και το πιο δυνατό του χειροκρότημα την αγάπη του στην αγαπημένη του τραγουδίστρια και εκείνη ξαφνικά άρχισε να κομπιάζει και να δακρύζει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό» είπε γελώντας και συνέχισε: «με κάνετε τόσο ευτυχισμένη. Να είμαι εδώ ανάμεσά σας και να μου δείχνετε τόση αγάπη. Το Diamonds tour όπου να ‘ναι τελειώνει και το σιχαίνομαι αυτό – σιχαίνομαι να λέω αντίο».
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης