H Kate Moss, τα χελιδονάκια και η ιστορία τους

H Kate Moss, τα χελιδονάκια και η ιστορία τους

Το 38χρονο τοπ μόντελ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι- ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα -ο Lucian Freud χάραξε στο κορμί της το 2002 και ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της τα δύο τατουάζ που έχει χαμηλά στη μέση της

H Kate Moss, τα χελιδονάκια και η ιστορία τους
H περιουσία της ξεπερνά τα 48 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για την Kate Moss η οποία εκτός από πολλά χρήματα και καταθέσεις έχει και κορμί που αξίζει πάνω από… 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το τοπ μόντελ δεν έχει ασφαλίσει το σώμα της για το παραπάνω ομολογουμένως αστρονομικό ποσό αλλά το τατουάζ που έχει χαμηλά στη μέση της αξίζει όσο ένα έργο τέχνης. Και μπορεί εκείνη να μην πλήρωσε δολάριο τσακιστό αλλά τα έργα του καλλιτέχνη που της το χάραξε ξεκινούν από αυτή την τιμή!

Το 2002 ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα ο  Lucian Freud χάραξε το τατουάζ στο σώμα της όταν την ζωγράφισε γυμνή και ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της Lila Grace.

Σε μια συνέντευξή της η Moss αποκάλυψε πως ο Freud έμαθε να κάνει τατουάζ. «Κατά τη διάρκεια του β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ενώ ο Freud υπηρετούσε στο Εμπορικό Ναυτικό έμαθε να κάνει τατουάζ χρησιμοποιώντας μόνο μελάνι και νυστέρι. Είναι τιμή μου που αυτός ο τόσο σημαντικός καλλιτέχνης προσφέρθηκε να μου ‘ζωγραφίσει’ δύο μικρά χελιδονάκια. Μου εξήγησε πως στο Ναυτικό που υπηρέτησε έκανε εκατοντάδες τατουάζ στους ναύτες. Εντυπωσιάστηκα! Ήθελα και εγώ ένα. Του είπα πως μου άρεσαν τα πουλιά και τότε προσφέρθηκε να μου τα χαράξει».

Κλείσιμο
Η Kate αν και πολλές φορές μας έχει δείξει το τατουάζ της ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει ποιος ήταν ο δημιουργός του.


Το γυμνό πορτρέτο της Kate Moss, δια χειρός Lucian Freud


«Οταν ο Lucian Freud προσφέρθηκε να μου χαράξει τα τατουάζ πραγματικά δεν το πίστευα», αποκαλύπτει η Kate Moss

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης