Οι δίδυμες κόρες της Μαντόνα γιόρτασαν τα 14α γενέθλιά της και εκείνη προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram. Η 68χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε την Στέλα και την Εστέρ από το Μαλάουι το 2017.
Εκφράζοντας, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, τη συγκίνησή της για το πόσο έχουν μεγαλώσει, η «βασίλισσα της ποπ» στάθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο που ένιωσε μαζί τους από την πρώτη στιγμή που τις αντίκρισε. Παράλληλα, υπογράμμισε τη δυναμικότητα που τις χαρακτηρίζει.
Θέλοντας να ευχηθεί στις κόρες της και μέσα από τα social media, η Μαντόνα έγραψε στην ανάρτηση που έκανε: «Χρόνια πολλά στις δίδυμες Παρθένους μου, τη Στέλλα και την Εστέρε! Τόσο γεμάτες ζωή, μουσική και άποψη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνατε 14 ετών! Ζείτε σε εκείνον τον μαγικό κόσμο που μόνο οι δίδυμες μπορούν πραγματικά να γνωρίζουν. Ένιωσα έναν βαθύ δεσμό μαζί σας από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισα στο Home of Hope. Έχετε εξελιχθεί σε πανέμορφες νεαρές γυναίκες. Τόσο δυναμικές και γεμάτες χαρακτήρα! Όπως όλες οι αδελφές σας, δεν ανέχεστε εύκολα τους ανόητους. Βασίλισσες του Μαλάουι. Να βασιλεύετε για πολλά χρόνια ακόμη».
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.