«Η Rihanna ήταν χοντρή!»

«Η Rihanna ήταν χοντρή!»

Ο Ronald Fenty δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του

«Η Rihanna ήταν χοντρή!»
Κάνε πατέρα να δεις καλό! Ο πατέρας της Rihanna σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Heat» δήλωσε ότι η κόρη του είχε παχύνει και ήταν χοντρή. Βέβαια τώρα ο Ronald Fenty άλλαξε γνώμη καθώς η Rihanna του έκλεισε το στόμα με τις φωτογραφίες που ανέβασε στην σελίδα της στο twitter.

«Είδα την κόρη μου τον περασμένο μήνα και είχε πάρει κιλά. Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι στα βραβεία Grammy έδειχνε κούκλα μέσα στο μαύρο μάξι φόρεμα. Τώρα που την ξαναείδα είναι μια χαρά. Τα έχασε και επανήλθε στο κανονικό της νούμερο. Όταν την βλέπω πολλές είναι οι φορές που την πειράζω λέγοντάς της: ‘Robyn έχεις παχύνει’. Η Rihanna βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα και δεν παραλείπει να γυμνάζεται», είπε ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας ο οποίος από ότι φαίνεται έχει κακόγουστο χιούμορ.

Κλείσιμο
Πάντως η Rihanna σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Vogue τον περασμένο Απρίλιο είχε πει πως δεν θέλει να αδυνατίσει.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θέλω να ξεφορτωθώ τις καμπύλες μου. Θέλω μόνο να τις τονώσω. Νιώθω άνετα και όμορφα με το σώμα μου και πιστεύω πως είναι υγιές», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Ronald ρωτήθηκε επίσης από το περιοδικό και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης της κόρης του με τον Chris Brown -ο οποίος το 2009 είχε χτυπήσει πολύ άσχημα την Rihanna. Μιλώντας λοιπόν για τον Brown είπε: «Ο Chris είναι πολύ καλό παιδί και κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα μια φορά στη ζωή του να κάνει λάθος. Ο θεός ξέρει πόσα λάθη έχω κάνει εγώ. Εξάλλου η κόρη μου είναι μεγάλη και εκείνη αποφασίζει για τη ζωή της».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σχέση της Rihanna με τον πατέρα της έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις και οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε το 2010 και μετά από πολλά χρόνια.

Ο ίδιος ο Ronald απάντησε για αυτό: «Δεν είμαστε πολύ κοντά με την κόρη μου όπως ήμασταν όταν ήταν μικρή. Αλλά έχουμε το ίδιο αίμα και δεν κρατάμε κακίες».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις περιμένουμε με ανυπομονησία την αντίδραση της Rihanna.


Η αλήθεια είναι πως στο καρναβάλι η Rihanna είχε τσιμπήσει κανά δυο κιλάκια. Αλλά δεν τη λες και χορντή!


Η Rihanna έχει αδυναμία στον μικρό της αδερφό. Για τον πατέρα της δεν ξέρουμε…


Η πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy συζητήθηκε και έκανε το γύρο του διαδικτύου


Πάντα σέξι και πάντα με καμπύλες η Rihanna ενημερώνει τους θαυμαστές της μέσω twitter


«Δεν θέλω να αδυνατίσω, θέλω να τονώσω τις καμπύλες μου με γυμναστική», έλεγε πριν ένα χρόνο η Rihanna





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης