Η Lizzo ανακοίνωσε ότι θα κάνει διάλειμμα από τη μουσική για έναν χρόνο, με δημοσίευσή της τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να «προστατεύσει την ηρεμία της». Δίπλα σε ένα βίντεο με την ίδια να βγαίνει στο μπαλκόνι της βίλας της στο Μπαλί, η Lizzo έγραψε: «Παίρνω έναν χρόνο διάλειμμα και προστατεύω την ηρεμία μου».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.