Πάμελα Άντερσον: Υπερασπίζεται τον Τιμ Άλεν κι ας της έδειξε το μόριό του - «Είναι δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια»

Πάμελα Άντερσον: Υπερασπίζεται τον Τιμ Άλεν κι ας της έδειξε το μόριό του - «Είναι δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια»

Όπως είπε, δεν αποκάλυψε το συμβάν για να κατηγορήσει τον συνάδελφό της για κάτι - Απλά ήθελε να δείξει πόσο άλλαξαν τα πράγματα λόγω του #MeToo

pamela-anterson
Η Πάμελα Άντερσον δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι ο Τιμ Άλεν της είχε δείξει το μόριό του, ενώ συνεργάζονταν στη σειρά «Home Improvement» και τώρα, υποστηρίζει πως «η δουλειά του είναι να ξεπερνά τα όρια».

Μιλώντας στο Variety, η ηθοποιός εξήγησε ότι με τη δήλωσή της δεν ήθελε να κατηγορήσει τον συνάδελφό της, αλλά απλά να αναφερθεί στο περιστατικό.

«Ο Τιμ είναι κωμικός. Είναι η δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε κακές προθέσεις», δήλωσε.

«Οι καιροί ωστόσο, έχουν αλλάξει. Αμφιβάλλω αν κάποιος θα το ανέφερε αυτό σήμερα, με το #ΜeToo γεννήθηκε ένας νέος κόσμος», συμπλήρωσε.

Πριν λίγες ημέρες, ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Love, Pamela» δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε αυτό, η σταρ αναφέρεται στη συνεργασία της με τον Τιμ Άλεν στην εκπομπή «Home Improvement», στην οποία εκείνος υποδυόταν τον «Tim the "Tool man" Taylor».

Επρόκειτο για μια εκπομπή διακόσμησης σπιτιών, όπου η ίδια υποδυόταν τη Λίζα, μία κοπέλα που παρουσίαζε διάφορα προϊόντα και βοηθούσε τον Τιμ σε μικρές επισκευές. Την εποχή εκείνη ήταν μόλις 23 ετών. Όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο, ο Τιμ Άλεν, την πρώτη κιόλας ημέρα των γυρισμάτων, της έδειξε το μόριό του.

Κλείσιμο


«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν στο διάδρομο με τη ρόμπα του. Σε κάποιο σημείο, σήκωσε τη ρόμπα του κι ήταν εντελώς γυμνός από κάτω», γράφει η Πάμελα στα απομνημονεύματά της.

«Είπε ότι ήταν δίκαιο, γιατί με είχε δει κι εμένα γυμνή, οπότε τώρα είμαστε ίσοι. Γέλασα με αμηχανία», περιγράφει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει πότε και αν όντως την είχε δει γυμνή.

Μετά τους ισχυρισμούς της, ο Τιμ Άλεν προχώρησε σε δηλώσεις στο ΤΜΖ, αρνούμενος ότι έκανε κάτι τέτοιο. «Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο», υποστηρίζει.

Η Πάμελα Άντερσον ωστόσο, δεν παρέμεινε στο σόου καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής του, αφού σύντομα κέρδισε τον εμβληματικό ρόλο της CJ Parker στη δημοφιλή σειρά «Baywatch». Έκτοτε, λοιπόν, δεν συνεργάστηκε ξανά μαζί του, παρά μόνο σε μερικές guest εμφανίσεις στην εκπομπή.

pamela-anderson

Αυτή είναι μόνο μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να κάνει η ηθοποιός, καθώς το βιβλίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόβα εκλογών η σύγκρουση Μητσοτάκη με Τσίπρα - Στο κενό η πρόταση μομφής

ΗΠΑ: «Καρκίνος της διεθνούς σκηνής ο Ερντογάν» - Ο Washington Examiner «καρφώνει» τον Τούρκο πρόεδρο


Ο Βορίδης στέλνει... σπίτι του τον δήμαρχο Ιάσμου - Σωρεία παράνομων ενεργειών από τον «μικρό Ερντογάν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης