Ράσελ Κρόου: Κάνει πρεμιέρα με τη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, με τίτλο «Poker Face»

Ράσελ Κρόου: Κάνει πρεμιέρα με τη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, με τίτλο «Poker Face»

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 22 Νοεμβρίου

Russel_Crowe
Ο Ράσελ Κρόου θα είναι επίτιμος καλεσμένος στο Φεστιβάλ της Ρώμης, που θα πραγματοποιηθεί 13-23 Οκτωβρίου, με τη δεύτερη σκηνοθετική του προσπάθεια, το θρίλερ με τίτλο «Poker Face», στο οποίο συμπρωταγωνιστής του είναι ο Λίαμ Χεμσγουόρθ.

Στην ταινία που είναι τοποθετημένη στον κόσμο του τζόγου, ο Κρόου πρωταγωνιστεί, ως ο «Τζέικ Φόλεϊ», ένας δισεκατομμυριούχος και τζογαδόρος, ο οποίος προσφέρει στους καλύτερους φίλους του, την ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από όσα είχαν ποτέ ονειρευτεί. Ωστόσο για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα μυστικά τους. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι μακροχρόνιοι φίλοι θα ανακαλύψουν όλα όσα πραγματικά κρύβουν μέσα τους.

Εκτός από την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ, ο Ράσελ Κρόου θα λάβει ένα βραβείο και θα πραγματοποιήσει ένα masterclass στη Ρώμη, ανοιχτό και στο ευρύ κοινό.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε και να βραβεύσουμε τον Ράσελ Κρόου με την ευκαιρία της 20ής επετείου του Φεστιβάλ. Είναι ένας ηθοποιός που όχι μόνο αγαπάται πολύ εδώ, αλλά είναι και συμβολικά συνδεδεμένος με την πόλη μας» αναφέρθηκε στην εκδήλωση.

Το «Poker Face» είναι η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια τουΧολιγουντιανού μετά το «The Water Diviner» του 2014 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου, ενώ στις ψηφιακές πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμο στις 22 Νοεμβρίου.
Μαζί με τον Κρόου στην ταινία συμπρωταγωνιστούν, ο συμπατριώτης του Λίαμ Χέμσγουορθ, η Ελσα Πατάκι, αλλά και η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν σε ένα μικρό ρόλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ρούμπεν Έστλουντ στο Gala: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης που έκανε διάσημη τη Χιλιαδού


Ρωσία: Επιμένει στον πυρηνικό εφιάλτη ο Πούτιν – Συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος» των νέων


House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης