Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τραγουδίστρια έκανε body shaming στην Κριστίνα Αγκιλέρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τραγουδίστρια έκανε body shaming στην Κριστίνα Αγκιλέρα

«Αν είχα τις χορεύτριές της θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή» έγραψε σε δημοσίευσή της η τραγουδίστρια

Spears
Μία νέα κόντρα ξέσπασε στο Χόλιγουντ και αφορά στις δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα.

Υπενθυμίζεται η κόντρα των δύο σταρ της μουσικής σκηνής, χρονολογείται στα 90s και πιο συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η κόντρα τους είχε τότε τροφοδοτηθεί τότε από τα ΜΜΕ, τα οποία είχαν την τάση να τις συγκρίνουν, καθώς και οι δυο τους είχαν ξεκινήσει από το Mickey Mouse Club στην αμερικανική τηλεόραση.

Ωστόσο τότε όλα λύθηκαν και έφτασαν στο τέλος τους με την ανάρτηση της Αγκιλέρα στο Twitter, η οποία ήρθε για να υποστηρίξει το hashtag #FreeBritney, που αφορούσε στο τέλος της κηδεμονίας του πατέρα της.

Οι δυο σταρ όμως αναζωπύρωσαν τη «μάχη» από το παρελθόν και αυτή τη φορά με την πρόφαση ενός bodyshaming περιεχομένου.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση της Μπρίτνεϊ στο Instagram, στην οποία  έγραψε πως: «Αν είχα τις χορεύτριες της Κριστίνα Αγκιλέρα θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή. Θέλω να πω γιατί να μην το συζητήσω; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν κάπως καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού μένω, που τρώω, ποιον πήρα τηλέφωνο, έκανα ραντεβού και ποιος ήταν στη σκηνή μαζί μου; Είναι δύσκολο μερικές φορές να βλέπω πόσο από την γυναικεία μου ηλικία θα αφαιρούνταν από εκείνη την εποχή. Τέλος πάντων... Θα είμαι εδώ και θα συζητάω για πράγματα που οι άνθρωποι αποφεύγουν».

Η τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του οικογενειακού της δράματος, συνόδευσε το μήνυμα με μια φράση που αποδίδεται στον κωμικό ηθοποιό Ρόντνεϊ Ντέηντζερφιλντ και αναφέρει: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους».
spears__cleanup

Μάλιστα μεταξύ των 42 εκατομμυρίων followers που την ακολουθούν στο Instagram, απουσιάζει πλέον το όνομα της Κριστίνα Αγκιλέρα, με τους ακόλουθους της τραγουδίστριας να κάνουν λόγο για unfollow.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δέχεται επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, η ίδια δεν την έχει κατεβάσει και οι χρήστες την κατηγορούν για bodyshaming.

«Ω, γλυκιά μου, διέγραψε το όσο έχεις χρόνο» της έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε «Δεν χρειάζεται να υποτιμάς μια άλλη γυναίκα για να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου».

Η ανάρτηση αυτή έρχεται μετά τη δήλωση της Σπίαρς ότι δεν θα τραγουδήσει ποτέ ξανά ζωντανά, ισχυριζόμενη είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» μετά τον «εξευτελισμό» να δουλεύει με τις «πιο μικροσκοπικές» χορεύτριες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει συνολικά δέκα περιοδείες τα τελευταία 23 χρόνια, παραδέχτηκε επίσης ότι της έχει προκληθεί ανασφάλειά από τις ευλύγιστες χορεύτριες που χορεύουν και την πλαισιώσουν επί σκηνής.

Η νέα απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Σπίαρς, επανήλθε στο Instagram και ξεκαθάρισε: «Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν επικριτική με το όμορφο σώμα της Κριστίνα, είναι αυτό που είναι. Πήγα μια φορά να δω το σόου της και το κυριότερο που παρατήρησα ήταν η διαφορά των ανθρώπων στη σκηνή. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα καν στη Κριστίνα, δείτε το ποστ μου. Εμπνεύστηκα από το σόου της και είναι μια όμορφη γυναίκα με δύναμη … Σε ευχαριστώ @xtina που με ενέπνευσες».

«Αυτό που δημοσίευσα είναι μια προβολή των ανασφαλειών που αντιμετωπίζω ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο με αντιμετώπισαν οι γονείς μου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα σκόπιμα κανέναν, γιατί ξέρω πώς είναι να ντρέπεσαι για το σώμα σου. Αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου ήξερε ότι ήμουν ανασφαλής και οι άνθρωποι προσπαθούσαν σκόπιμα να τροφοδοτήσουν αυτή την ανασφάλεια με το να μην με αφήνουν να έχω επιλογή για τους ανθρώπους που ήταν στη σκηνή μαζί μου. Εκτιμώ την κατανόηση όλων σας για μένα καθώς καταλαβαίνω αυτή τη νέα ζωή που ζω».

Christina_Aguilera

Εκτός από το unfollow που φαίνεται να έχει κάνει η Αγκιλέρα, η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει με κανέναν άλλο τρόπο στις αναρτήσεις της Σπίαρς, που για την ώρα έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ειρήνη Παπά: Ο χαρακτηρισμός «ζωντανή Καρυάτιδα», το Χόλιγουντ και το Όσκαρ

Σπύρος Μπιμπίλας σε Ελπίδα Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη: Ντροπή σου που λες ψέματα

Κομισιόν: «Φρένο» στην επιρροή του φυσικού αερίου στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης