Κλόε Καρντάσιαν για τον γιο που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας: «Μεγάλο δώρο»

Κλόε Καρντάσιαν για τον γιο που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας: «Μεγάλο δώρο»

Η σταρ του ριάλιτι «Kardashians» έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το παιδί που απέκτησε με τον πρώην της, Τρίσταν Τόμπσον

khloe-kardashian
H Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το μωρό που απέκτησε με τον Τρίσταν Τόμπσον, μέσω παρένθετης μητέρας.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Elle, παρά τον χωρισμό της με τον διάσημο μπασκετμπολίστα και τις απιστίες του, θεωρεί «δώρο» το γεγονός ότι έγιναν ξανά γονείς.

Το πρώην ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί μαζί, την 4χρονη πλέον, Τρου. Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως το δεύτερο παιδί τους είναι αγόρι.

Κλείσιμο
«Το να μπορείς να δημιουργείς μικρά πλασματάκια είναι ένα μεγάλο δώρο», δήλωσε αρχικά η 38χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίζει, η ίδια λατρεύει τη μητρότητα. «Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά ναι μου αρέσουν τα πάντα. Ακόμα και τα δύσκολα μέρη της ανατροφής των παιδιών. Καμιά φορά είναι τρομακτικό, αλλά παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά», δήλωσε.

«Πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας αυτόν τον ρόλο. Ειδικά στη σημερινή εποχή, που τα παιδιά έχουν πρόσβαση στα πάντα κι εκτίθονται σε τόσες πληροφορίες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Εκείνη και ο Τρίσταν Τόμπσον προχώρησαν στη διαδικασία να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, τον Νοέμβριο του 2021. Μόλις έναν μήνα αργότερα, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της την απάτησε ξανά.

Αυτή τη φορά μάλιστα, απέκτησε και παιδί με τη νέα του σύντροφο, Μάραλι Νίκολς, το οποίο και αρχικά δεν αναγνώριζε, προσπαθώντας να αποφύγει το σκάνδαλο.




Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης