Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Έγιναν ξανά γονείς - Γέννησε η παρένθετη μητέρα

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Έγιναν ξανά γονείς - Γέννησε η παρένθετη μητέρα

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να αποκτήσει δεύτερο παιδί, πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του μπασκετμπολίστα

khloe-kardashian-tristan-thompson
Το δεύτερο παιδί τους υποδέχτηκαν πριν από λίγες ώρες, Κλόε Κσρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, η παρένθετη μητέρα που κυοφορούσε το μωρό, έφερε στον κόσμο τον γιο της τηλεπερσόνας και του μπασκετμπολίστα και αδερφό της κόρης τους, Τρου.


Πριν από έναν μήνα σχεδόν κυκλοφόρησε η είδηση ότι το πρώην ζευγάρι θα αποκτήσει και δεύετρο παιδί, παρά το σκάνδαλο της απιστίας του Τόμσον που έχει ξεσπάσει. Ο άσος του ΝΒΑ όχι μόνο απάτησε την πρώην γυναίκα του, αλλά απέκτησε και ένα παιδί με την ερωμένη του, Μάραλι Νίκολς το οποίο μάλιστα, αρνείται να αναγνωρίσει.



«Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είχε αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της Καρντάσιαν. Παρά τον ερχομό του παιδιού τους ωστόσο, οι δυο τους δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν επικοινωνία παρά μόνο για ό,τι αφορά την κόρη τους, Τρου.

Πηγές αναφέρουν πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί, πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του αθλητή και σίγουρα, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του με τη Μάραλι Νίκολς.
Tristan

«Η Κλόε και ο Τρίσταν είχαν ήδη το μωρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Ακόμα και μετά από αυτό, η Κλόε σκεφτόταν "θα το κάνω μόνη μου"», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας στην Page Six.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο σύντροφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.

Η Κλόε γνώρισε τον άνδρα μέσω της μικρότερης αδερφής της, Κιμ. Η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή της, όμως όπως ανέφερε πηγή στην Page Six, η διάσημη τηλεπερσόνα νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης