Σιλβέστερ Σταλόνε: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία

Σιλβέστερ Σταλόνε: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία

Η Τζένιφερ Φλάβιν ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός απέκρυψε μερικά από τα περιουσιακά του στοιχεία, προκειμένου εκείνη να μην μπορεί να τα διεκδικήσει, όταν έκανε την αίτηση διαζυγίου - Αρνείται τα πάντα ο Σταλόνε

stallone__5_
Η Τζένιφερ Φλάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά από 25 χρόνια γάμου με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, όμως αυτό που φαίνεται να «φοβίζει» τον ηθοποιό είναι η περιουσία που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Page Six, το μοντέλο έχει σκοπό να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού.

Όπως αναφέρεται, η Τζένιφερ Φλάβιν ζητά να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας.

Απαιτεί λοιπόν, να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο Σταλόνε «τη διέλυσε, μετέφερε και εξάντλησε περιουσιακά στοιχεία που επηρέασαν την οικονομική τους κατάσταση». Επίσης, αναφέρει πως ο Χολιγουντιανός σταρ απέκρυψε ορισμένα περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου εκείνη να μην μπορεί να τα διεκδικήσει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός απάντησε μέσω της νομικής του ομάδας πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει. «Δεν έκανα καμία τέτοια κίνηση, ούτε αρνήθηκα ποτέ να έχει η Τζένιφερ την αποκλειστική χρήση του σπιτιού μας στο Palm Beach», αναφέρει ανακοίνωση του ηθοποιού μέσω του νομικού του συμβούλου.

Κλείσιμο
Από τη μεριά της, η Φλάβιν ζήτησε από το δικαστήριο να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να επιτευχθεί η συνεργασία ανάμεσά τους και να μειωθούν τα δικαστικά έξοδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε πως εδώ και καιρό «βάδιζαν κι οι δύο προς διαφορετικές κατευθύνσεις». «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Ίσως είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε στην Page Six πως παρά τους τσακωμούς τους, ο Χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της στο People, η Τζένιφερ Φλάβιν δήλωσε για το διαζύγιο: «Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου υπέβαλα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Αν και δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα την 30χρονη σχέση που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας».



Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 1988, όταν η Τζένιφερ Φλάβιν ήταν μόλις 19 χρονών και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, 42. Αν και χώρισαν δύο φορές, το 1997 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Σιστίν και τη Σκάρλετ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ο Πούτιν θέλει αστάθεια και ο Ερντογάν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα

Με C-130 μεταφέρεται το απόγευμα στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας

Ουκρανία: Εντείνονται οι φόβοι για πυρηνικό «ατύχημα» - Φωτογραφίες δείχνουν τρύπες στο εργοστάσιο της Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης