Σιλβέστερ Σταλόνε: Χωρίζει ο ηθοποιός - Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χωρίζει ο ηθοποιός - Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Αν και ο ηθοποιός προσπαθούσε να κρύψει τον χωρισμό του, διέρρευσαν δικαστικά έγγραφα - Η σύζυγός του ζητά «αποζημίωση» και απαιτεί το μεγαλύτερο μερίδιο της  περιουσίας του ηθοποιού

stallone
Αίτηση διαζυγίου, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας κατέθεσε η σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν.

Το ζευγάρι περνάει εδώ και καιρό κρίση στον γάμο του, με μερικές πρόσφατες φωτογραφίες του ηθοποιού να επιβεβαιώνουν αυτό που ο ίδιος αρνείται.

Ο 76χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε ψηλά στο χέρι του ένα τατουάζ με τη σύζυγό του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει. Μάλιστα, το αντικατέστησε με τη μορφή του σκύλου του. Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν εδώ και καιρό το ζευγάρι να χωρίζει, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού μέχρι πρόσφατα, αρνούνταν τις φήμες.

«Ο κύριος Σταλόνε σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του, ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και αδιόρθωτα. Έπρεπε να καλύψει την εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το "Rocky"», είχε δηλώσει και πρόσθεσε: «Ο κύριος Σταλόνε αγαπά την οικογένειά του. Οι Σταλόνε αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ καιρό κρυφά τα δυσάρεστα νέα. Δικαστικά έγγραφα που παρέλαβε η Page Six αποδεικνύουν πως η σύζυγός του έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ ζητά να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Κλείσιμο


Ισχυρίζεται μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων.

Τέλος, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Φωτογραφία  άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με δύο σορούς σε Κέα και Σαρωνικό - Άγνωστο αν ανήκουν στους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Σούνιο

Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη για την κακοκαιρία – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης