O Tom Hardy θα είναι ο πρωταγωνιστής αλλά και παραγωγός της νέας ταινίας του Netflix, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
Το φιλμ θα έχει τίτλο “Havoc” και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Gareth Evans (Gangs of London, The Raid). Ο Evans υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με το Netflix με σκοπό την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ταινιών για το στούντιο τα επόμενα χρόνια. Το Havoc θα είναι η πρώτη ταινία στο πλαίσιο της νέας δημιουργικής συμφωνίας.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»