H Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό βίας που έζησε πρόσφατα.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, δήλωσε: «Πρόσφατα βίωσα ένα περιστατικό βίας, το οποίο δεν είμαι σε κατάσταση να το εξηγήσω περισσότερο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx3g38jo0mrt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον γιο της: «Ο Φοίβος στάθηκε βράχος και δανείστηκα το δικό του κουράγιο και τη δική του καθαρότητα σκέψης, για να το ξεπεράσω. Αυτό συνέβη στην επαγγελματική μου σφαίρα».
Τέλος, σημείωσε: «Υπήρξε μια βίαιη ψυχολογική παρέμβαση. Ας πούμε μέχρι εκεί».
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco