Ποια είναι τα συστατικά για μια ενδιαφέρουσα βραδιά; Αυθορμητισμός, χιούμορ, «ανεβασμένη» διάθεση, μουσική, καλή παρέα και φυσικά… ευχάριστα απρόοπτα! Όλα όσα έχει το The 2night Show, που φέτος «γράφει» την 5η του σεζόν στο late night πρόγραμμα του ANT1.
OΓρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γρηγόρης θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά τους, θα τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να «ντύσουν» τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες.
Ο Γρηγόρης ανυπομονεί και σχολιάζει: «5η χρονιά για το ΤΗΕ 2NIGHT SHOW! Μεγάλη η χαρά και η ανυπομονησία, και η δική μου και των συνεργατών μου. Αλλά δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ξεκινάει μια διαφορετική τηλεοπτική χρονιά, με περιορισμούς, αγωνίες και αβεβαιότητα…. Όμως εμείς θα είμαστε εδώ για να κάνουμε παρέα, να μοιραστούμε, να νιώσουμε πιο αισιόδοξοι, θα είμαστε εδώ για να γελάσουμε, γιατί η ανάγκη για επικοινωνία δεν περιορίζεται και η ζωή είναι πιο ωραία όταν τη μοιράζεσαι με καλή παρέα… Σας περιμένω!»
To «Τhe 2night show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνει πρεμιέρα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 23:30 το βράδυ στον ΑΝΤ1!
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.