Κορωνοϊός: Ο Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ κάνει… ανάλυση για τα κρούσματα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ο Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ κάνει… ανάλυση για τα κρούσματα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται σε μικροπολιτική, την ώρα που οι επιστήμονες παλεύουν να αντιμετωπίσουν την κρίση – Φθηνό χιούμορ στην Εύα Καϊλή

kyritsis_giorgos
Ειδικότητα στην πολιτική υγείας φαίνεται ότι αποκτά αυτές τις ημέρες ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, που μέσω twitter αναφέρεται στα τεστ που διεξάγουν οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Μάλιστα επέλεξε να κάνει την ανάρτησή του σε μία περίοδο που οι επιστήμονες δίνουν μέρα-νύχτα τη μάχη για να αντιμετωπίσουν την πανδημία και να σώσουν ζωές, και τους οποίους προφανώς «αντιπολιτεύεται» εκ του ασφαλούς.

«Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα» έγραψε στο twitter, ενθυμούμενος προφανώς τις τακτικές της φθηνής συνωμοσιολογίας που εφαρμόστηκαν στην περίοδο των Αγανακτισμένων, και οι οποίες έφεραν το κόμμα του στην εξουσία.



Στον κύριο Κυρίτση απάντησε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής  Εύα Καϊλή, που έκανε λόγο για «ανεύθυνη αντιπολίτευση».

«Ο ορισμός της ανεύθυνης αντιπολίτευσης όταν «Απαιτείται Υπευθυνότητα» #StayHome #WhateverItTakes Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας #CoronaVirusChallenge #StaySafe» έγραψε, σχολιάζοντας την ανάρτησή του.



Κλείσιμο
Η επισήμανσή της της μάλλον δεν άρεσε στον κ. Κυρίτση, που επέμεινε στον ίδιο μικροπολιτικό τόνο και με ειρωνεία σχολίασε: «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου».







Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την αύξηση των διασωληνωμένων - Στην Καστοριά ο έκτος νεκρός

Κρούσματα κορωνοϊού: Αγωνία για την αύξηση των διασωληνωμένων - Από 13 έφτασαν τους 20 σε λίγες ώρες

Αλληλεγγύη στην εποχή του κορωνοϊού: Όσο υπάρχουν άνθρωποι… και ανθρωπιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ