Κορωνοϊός - Βρετανία: Ανακοινώθηκαν οι περισσότεροι νεκροί από τον Φεβρουάριο

Κορωνοϊός - Βρετανία: Ανακοινώθηκαν οι περισσότεροι νεκροί από τον Φεβρουάριο

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τους νεκρούς δυο ημερών από την Αγγλία, καθώς το τοπικό NHS είχε δώσει τον ασυνήθιστα χαμηλό αριθμό των 38 απωλειών τη Δευτέρα

britain_nhs
Τον υψηλότερο αριθμό νεκρών από Covid μετά από τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τις καταγραφές, 293 ήταν οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, μέσα σε 28 μέρες από τη διενέργεια τεστ, το οποίο είχε βγει θετικό. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τους νεκρούς δυο ημερών από την Αγγλία, καθώς το τοπικό NHS είχε δώσει τον ασυνήθιστα χαμηλό αριθμό των 38 απωλειών τη Δευτέρα. Παρ' όλα αυτά, οι 293 νεκροί αποτελούν τους περισσότερους μετά τους 325, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, ξεχωριστά στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) της Βρετανίας, θέλουν περισσότερους από 166.000 θανάτους να αναφέρουν την Covid-19 σαν αιτία στο σχετικό πιστοποιητικό.

Από εκεί και πέρα, οι αρχές ανακοίνωσαν άλλα 33.865 νέα κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο, σε σύγκριση με τα χθεσινά 40.777.

Κλείσιμο
Στο κομμάτι των εμβολιασμών, πάνω από 8,35 εκατομμύρια πολίτες έχουν κάνει ενισχυτική δόση εμβολίου κατά της Covid, ενώ την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 45,73 εκατομμύρια έχουν «καλυφθεί» δυο δόσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί


Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!


Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα