Κορωνοϊός - Ουκρανία: Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο

Κορωνοϊός - Ουκρανία: Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της COVID-19 αυξάνεται τις τελευταίες εβδομάδες και η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς

ukraie23
Ο αριθμός των ημερησίων θανάτων λόγω του κορωνοϊού στην Ουκρανία ξεπέρασε τους 100 τις τελευταίες 24 ώρες για πρώτη φορά από τις αρχές Ιουνίου, όταν η χώρα ανακοίνωσε 118 θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα.

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα 101 νέους θανάτους ενώ ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 διαμορφώθηκε σε 5.744 από 4.640 μία ημέρα νωρίτερα.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της COVID-19 αυξάνεται τις τελευταίες εβδομάδες και η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς στο άμεσο μέλλον.

Η Ουκρανία προχώρησε σε άρση των περιορισμών του lockdown καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά θα μπορούσε να επιβάλει ένα πανεθνικό «κίτρινο» κωδικό, που περιορίζει τις μαζικές εκδηλώσεις και το ποσοστό πληρότητας σε γυμναστήρια, κινηματογράφους και άλλους χώρους.

Η Ουκρανία, με πληθυσμό 41 εκατ. κατοίκων, είναι από τις πλέον πληγείσες από την πανδημία ευρωπαϊκές χώρες, με περίπου 2,33 εκατ. κρούσματα COVID-19 και 54.651 θανάτους έως σήμερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη δηλώνει η Ιωάννα από την στήριξη του κόσμου - «Πρόσεχέ με», έλεγε στον δικηγόρο της

Μοντέλο με κοκαΐνη: Από το ριάλιτι της αγάπης στο κελί του Κορυδαλλού, ένας... έρωτας δρόμος

Καιρός: Μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές στη χώρα, κάτω από δέκα βαθμούς στα βορειοδυτικά το πρωί - 37άρια το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ