Ιδιοκτήτης καφενείου στο Ίλιον, σέρβιρε μπίρες και ξηρούς καρπούς σε πελάτες που περίμεναν να έρθει το ταξί που κουβαλούσε τα αρνιά τους! Όμως τα λαγωνικά του Α.Τ Ίλιον, έκαναν έφοδο στο «παράνομο καφενείο», πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο ιδιοκτήτη και του «έκοψαν» πρόστιμο5000 ευρώ ενώ στους τεσσερις πελάτες που έπιναν μπίρες ενω περίμεναν το ταξί με τα αρνιά, επεβλήθησαν διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις.
Η έφοδος στο καφενείο του Ίλιον σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διαθέτουν αξιόπιστο δίκτυο πληροφοριών, δέχονται μια πληροφορία που λέει οτι ιδιοκτήτης καφενείου έχει παραβιάσει τα μέτρα περιορισμου, έχει ανοίξει το μαγαζί και σερβίρει μπίρα και ξηρους καρπούς σε πελάτες.
Οι αστυνομικοί μεταβαίνουν στον χώρο και διαπιστώνουν ότι πράγματι ο 56χρονος μαγαζάτορας, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του protothema.gr, είχε απλώσει σε ενα τραπέζι τις μπύρες και μια χαρτοπετσέτα με φυστίκια. Σε βαρος του σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη ενώ οι πελάτες παραδέχτηκαν οτι έπιναν μπύρες ενω περίμεναν το ταξί με τα πασχαλινά αρνιά.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.