Σαφές μήνυμα ότι «δεν είναι ώρα να λασκάρουμε, είναι επείγον να κρατήσουμε τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης μέχρι να δούμε την καμπύλη με τα κρούσματα να κατεβαίνει» έστειλε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6, ο Θεοκλής Ζαούτης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας.
«Τα μέτρα που λάβαμε αρκετά νωρίς στην κρίση έχουν αποδώσει. Δεν θεωρούμε ότι δεν θα δούμε άνοδο στα κρούσματα, απλώς δεν έχουμε δει τη γεωμετρική άνοδο που έχουν δει άλλα κράτη, αυτή τη στιγμή» σημείωσε.
Όσο για τη φαρμακευτική αγωγή κατά του κορωνοϊού, ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τα φάρμακα «γιατί δεν υπάρχει αποδειδεγμένα αποτελεσματική θεραπεία, ούτε έχουμε επαρκή κλινικά δεδομένα για προτίμηση ενός έναντι άλλου φαρμάκου. Η πιο καλή φαρμακευτική αγωγή είναι "μένουμε σπίτι"» είπε.
Εκτίμησε δε για το εμβόλιο ότι θα χρειαστούμε ένα με ενάμιση χρόνο. Ο κ. Ζαούτης ξεκαθάρισε επίσης ότι «δεν σταματάμε να εμβολιάζουμε τα παιδιά μας» λέγοντας ότι είναι «απαραίτητο».
«Το ένα εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο, προστατεύει από την μικροβιακή πνευμονία, είναι σημαντικό να τα προστατεύει και από άλλες πνευμονίες και εικόνες που μοιάζουν με τον κορωνοϊό. Κανένας ηλιακός διαχωρισμός. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία» είπε χαρακτηριστικά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.