Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (5/5) στη Βάρδα της Ηλείας, καθώς εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε μία αποθήκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η σορός είναι πιθανό να ανήκει σε αλλοδαπό εργάτη γης.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, που απέκλεισαν την περιοχή. Ταυτόχρονα σπεύδει και ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να αποσαφηνιστούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου του άνδρα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.