Ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα χτυπήσουν όλες οι καμπάνες στην Ι.Μ. Δημητριάδος με εντολή τουΜητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης λέει ότι αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την οποία το Έθνος εορτάζει την Παλιγγενεσία και την επανάκτηση της Ελευθερίας του, στις 11.00 π.μ., θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των ναών και μονών της Μητροπόλεως Δημητριάδος.
Τονίζεται ότι η «συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για την ηθική ενίσχυση του λαού, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους, έκτισαν εκ του μηδενός την σύγχρονη Ελλάδα και το περήφανο Έθνος».
Παράλληλα, καλεί τον λαό να γεμίσει τις αυλές και τα μπαλκόνια των κατοικιών με την Ελληνική Σημαία για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των ιατρών και νοσηλευτών, που αναλώνονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του «πολέμου».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco