Διαψεύδει η ΔΕΗτην αποψινή ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ σύμφωνα με την οποία από αύριο οι εταιρείες του ομίλου θα λειτουργούν μόνο με το προσωπικό ασφαλείας.
Όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατη πηγή της διοίκησης, δεν έχει αποφασισθεί η εφαρμογή τέτοιου μέτρου. Η ίδια πηγή τονίζει ότι στα μέτρα που λαμβάνονται περιλαμβάνεται η ενίσχυση της τηλεργασίας (όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΔΕΔΔΗΕ), όχι όμως ο περιορισμός των εργαζομένων στο προσωπικό ασφαλείας.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.