Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Στέφανος Χίος και ο συντάκτης του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» το οποίο φέρει τον τίτλο: «Δεν το λένε αλλά θα το κάνουν. Ξανάρχεται ο εφιάλτης της νύχτας της 28ης Ιουνίου 2015. Κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Μόνο από τα παράθυρα και με προσωπικό ασφαλείας ψωνίστε για να μην ξεμείνετε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος όσο και ο συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος δεν αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης αλλά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (πλημμέλημα). Η έρευνα διενεργείται από την κρατική ασφάλεια.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.