Είχαν και όπλα μαζί με ναρκωτικά σε Ξάνθη, Ηράκλειο και Λουτράκι

Είχαν και όπλα μαζί με ναρκωτικά σε Ξάνθη, Ηράκλειο και Λουτράκι

Τρεις συλλήψεις

Xanthi-opla
Για ναρκωτικά έψαχναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 39χρονου σε χωριό της Ξάνθης, αλλά βρήκαν μόνο μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Κατέσχεσαν, όμως, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και 12 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων! Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 23χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου στη Χερσόνησο έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Τ.Α.Ε., μετά από πληροφορίες ότι υπήρχαν ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 686 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρεις τρίφτες, ενώ κατασχέθηκαν 375 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις και ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Την ίδια τύχη είχε και και ένας 52χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο όχημα του. Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης αλλά και ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα που κατείχε παράνομα. Όλα κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης