Νέο θρίλερ με την 7χρονη Βαλεντίν: Θα γίνει εξέταση DNA σε γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της
Ο πατέρας της Βαλεντίν είχε αρχικά δηλώσει ότι η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού είναι νεκρή, για να τα «μαζέψει» στη συνέχεια και να παραδεχτεί ότι είναι εν ζωή - Γυναίκα που εμφανιζόταν ως θεία της ενδέχεται να είναι η... μητέρα της - Με τεστ DNA σε όλους τους εμπλεκόμενους αναμένεται να «λάμψει» η αλήθεια
Νέο θρίλερ στην υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, που βρέθηκε στη Λιόν, έπειτα από ομολογία του πατέρα της ότι γνώριζε πως το παιδί είχε ταξιδέψει με τη θεία του από την Αθήνα, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Γαλλία.
Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ από τον Γάλλο σύνδεσμο ότι στο προάστιο Σεντ Ετιέν, ζει μια γυναίκα, η οποία δηλώνει μητέρα της μικρής, λέγοντας μάλιστα ότι μέχρι το βράδυ θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία με το κοριτσάκι.
Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας της Βαλεντίν είχε αρχικά δηλώσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού είναι νεκρή, για να τα «μαζέψει» στη συνέχεια και να παραδεχτεί ότι η γυναίκα του είναι εν ζωή.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς τα νέα στοιχεία θέλουν τη γυναίκα που ταξίδεψε με την μικρή Βαλεντίν από την Αθήνα στην Γαλλία να μην είναι η θεία της, όπως αρχικά είχε πει ο πατέρας, αλλά η μητέρα της.
Εξέταση DNA
Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά και οι Γάλλοι συνάδελφοί τους, είναι πλέον πολύ επιφυλακτικοί για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον δεν γνωρίζουν ποια τελικά είναι η συγγένεια όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Της Βαλεντίν, του πατέρα, της θείας ή μητέρας του 7χρονου κοριτσιού.
Έτσι, όλα δείχνουν πως θα καταφύγουν στη λύση της εξέτασης DNA, ώστε να διαπιστωθούν οι σχέσεις και ο βαθμός συγγένειας, αφού πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.