Λήξη συναγερμού σήμανε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί στο ΑΧΕΠΑ που βρισκόταν επί ποδός για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων του ασθενή ο οποίος εισήχθη χτες το βράδυ με συμπτώματα που προκαλεί ο κορωνοϊός ήταν αρνητικά.
Πρόκειται για άνδρα ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Κίνα.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ασθενής αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας.
Στο μεταξύ, ήδη έχουν τεθεί σε καραντίνα στο νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα δύο Έλληνες οι οποίοι έφτασαν χτες στη χώρα από την Ουχάν.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.