Δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, σύμφωνα με δήλωση του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, η πρότασή του να κηρυχθούν τα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος σεκατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ο περιφερειάρχης αιτιολόγησε την πρόταση του επικαλούμενος «τις ασφυκτικές καταστάσεις που δημιουργεί η υπερσυγκέντρωση των αιτούντων άσυλο στους καταυλισμούς των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών. Και συγκεκριμένα η παραμονή 36.000 φιλοξενουμένων σε υποδομές για 7.000 ανθρώπους». Καθώς επίσης και το ότι «μόνο μέσα από τις διαδικασίες της έκτακτης ανάγκης μπορεί να παρασχεθεί η απαιτούμενη πολύτιμη βοήθεια».
Τη θέση της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο αίτημα είχε κεφράσει νωρίτερα ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως δεν εξετάζεται «για την ώρα» ζήτημα να τεθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Μετά τις συζητήσεις με τον κ. Μηταράκη νομίζω ότι πείθεται ότι η κυβέρνηση παίρνει πρωτοβουλίες» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.