Κρήτη: 14χρονη έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο
Η ανήλικη περιέγραψε σε μια κόλλα χαρτί τις δραματικές στιγμές που έζησε
Θύμα κακοποίησης φέρεται να έπεσε 14χρονη στην Κρήτη, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του CSI του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μάνου Σφακιανάκη.
«Σε μια κόλλα χαρτί, μια 14χρονη από την Κρήτη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από άγνωστο τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο. Πήγε σε ραντεβού μαζί του και κακοποιήθηκε», αναφέρει ο κ. Σφακιανάκης.
Με τραύματα στην ψυχή και με τον φόβο να κυριαρχεί, η ανήλικη έκρυψε από τους γονείς της τα όσα δραματικά βίωσε, όμως κατάφερε με δύναμη ψυχής να εξομολογηθεί γραπτώς την κακοποίησή της στους ειδικούς.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.