Φωτιά στην Εύβοια: Δείτε βίντεο με την κατάσβεση μέσα από καναντέρ

sasf

Το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Ευρωπαίος επίτροπος, υπεύθυνος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Διαχείριση Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης

Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο ενός καναντέρ που επιχειρεί κατάσβεση στην περιοχή της Κεντρική Εύβοιας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, ο υπεύθυνος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Διαχείριση Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

Το βίντεο τράβηξαν οι πιλότοι που ήρθαν στην Ελλάδα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (rescEU).

Ο Χρήστος Στυλιανίδης γράφει στην ανάρτησή του ότι είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός, με αεροπλάνα από την Ιταλία και την Ισπανία να συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και προσθέτει:

Η άμεση ανταπόκρισή μας αποδεικνύει την προστιθέμενη αξία του rescEU και κάνει την απάντησή μας (στις φυσικές καταστροφές) πιο δυναμική, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Κιμ Νίκος

Να 'χουμε να λέμε η μεροληψία σας ανοίγει γκαζόζες

User

Η δουλειά του πυροσβεστικού αεροπλάνου είναι να σβήνει φωτιές και όχι να τραβάει video ξεφτίλες...

Lyft

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

Νίκος

Σ έχει πειράξει ο καύσωνας. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Camera man

Η δουλειά των χρηστών είναι να κάνουν επικοδομητικά σχόλια κ να είναι ευγνώμονες για αυτούς που παλεύουν να μας σωσουν επειδή είμαστε καφροι πχ ο εμπρηστης στην Εύβοια , όχι να βρίζουν. Τα βίντεο που τραβάνε αυτόματα τα αεροπλάνα είναι για επιχειρησιακους λόγους για ανάλυση δλδ αργότερα στο κέντρο για επιμόρφωση νέων συναδέλφων κ να δουν πως πήγε η επιχείρηση κατάσβεσης.Εισαι πολύ ρηχός στη σκέψη.

Ωμός

Καλό είναι να κάνεις μια εξέταση για το πύον του οργανισμού σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης