Επίθεση πραγματοποίησε σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι ο Ρουβίκωνας λίγες μόλις ώρες μετά τη σύλληψη ηγετικού στελέχουςτης συλλογικότητας.
Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου «τα κέντρα αισθητικής, εκτός από σύγχρονα εργασιακά κάτεργα, αποτελούν άλλη μία καπιταλιστική απάτη. Όλοι μας θα πρέπει ασφαλώς να έχουμε την αυτοδιάθεση των σωμάτων μας, αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι αυτού του είδους οι επιχειρήσεις αποτελούν τμήματα της τεράστιας και αμείλικτης βιομηχανίας της ομορφιάς. Μια βιομηχανία που βασίζεται και καλλιεργεί αδιάκοπα την ανθρώπινη ανασφάλεια και ματαιοδοξία, συστατικά του σύγχρονου δυτικού κόσμου της διαφήμισης, της εικόνας και πάνω απ’ όλα του καπιταλισμού, όπου πάντα το "ωραίο" θα είναι κάτι άλλο από αυτό που έχεις, θα είναι κάτι που θα πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.