Επεισοδιακή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά: Ζευγάρι έδειξε την ελληνική σημαία στον Ηλιόπουλο
«Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική», φώναξαν ένας 28χρονος και μία έγκυος προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε δηλώσει ότι η ελληνική σημαία είναι πολυχρωμη
Επεισοδιακή ήταν η αποψινή ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στην Πέλλα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ομιλία στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας άντρας και μια εγκυμονούσα γυναίκα ανέβηκαν στην εξέδρα, με τον άντρα να σηκώνει ψηλά μια ελληνική σημαία. «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο 28χρονος, ο οποίος εκδήλωσε την αντίδρασή του σε πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αναφέρει στο Athens Pride «η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη».
Ο άντρας προσήχθη από την αστυνομία και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ νωρίτερα είχαν προσαχθεί άλλα τρία άτομα στο κέντρο των Γιαννιτσών.
Οι πρωταγωνιστές της διαμαρτυρίας καταγγέλλουν ότι εκτός από τις τρεις προσαγωγές, υπήρξε και ξυλοδαρμός ενός μέλους της ομάδας τους, από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.