Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, κατηγορίας 4, την Τρίτη, μεταξύ άλλων και για την περιφέρεια Αττικής. Για αυτό τον λόγο, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον λόφο του Λυκαβηττού, με απόφαση του δήμου Αθηναίων.
Περιπολίες σε πάρκα και κατασκηνώσεις
Επιπλέον, ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να γίνονται συνεχείς περιπολίες και να υπάρχουν υδροφόρα οχήματα στον Εθνικό Κήπο, στο Άλσος Παγκρατίου, στο Πάρκο Ιλισίων, καθώς και στους λόφους Φιλοπάππου, Στρέφη και Λαμπράκη, όπως και στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Αν κριθεί αναγκαίο, από την ένταση των ανέμων, θα ληφθούν μέτρα το πρωί της Τρίτης στον Εθνικό Κήπο, προκειμένου να αποτραπούν ατυχήματα από πτώση υπεραιωνόβιων δέντρων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.