Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στον Πολιχνίτο Λέσβου

Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στον Πολιχνίτο Λέσβου

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 και 1,20 μέτρων και τέσσερα νεαρά χασισόδεντρα ύψους δέκα εκατοστών

Lesvos-ydroponiki-kannabi
Είχε αποκόψει ένα κομμάτι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο ένας 41χρονος Έλληνας, για να εγκαταστήσει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο που του εξασφάλιζε την παραγωγή σημαντικής ποσότητας κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας.

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης έκαναν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου ανακάλυψαν τον εξοπλισμό ο οποίος αποτελούνταν από δέκα λαμπτήρες φθορίου, μια λάμπα παραγωγής τεχνητού φωτός, μετασχηματιστές, ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και έναν ανεμιστήρα. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 και 1,20 μέτρων και τέσσερα νεαρά χασισόδεντρα ύψους δέκα εκατοστών.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα τμήμα κορμού και 16 μίσχοι δενδρυλλίων, από τα οποία ο δράστης είχε συγκεντρώσει φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 740 γραμμαρίων που προορίζονταν για πώληση! Τέλος, κατασχέθηκαν τρία δοχεία με λίπασμα και ένα ποτιστήρι. Ο 41χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε τρίτους, σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης