Κρήτη: Τουρίστας έπεσε σε φαράγγι την ώρα της πεζοπορίας
Η Πυροσβεστική έσπευσε με δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες να βρει και να διασώσει τον 82χρονο Γάλλο
Σε περιπέτειες μπήκε ένας τουρίστας καθώς την ώρα που έκανε πεζοπορία σε φαράγγι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι όταν ο 82χρονος Γάλλος έπεσε κατά την διάρκεια της πεζοπορίας στο φαράγγι της Ίμπρου στα Σφακιά.
Η παρέα του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, που έσπευσε με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες για να εντοπίσουν και να διασώσουν τον άνδρα.
Στις 5.30 οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν με ασφάλεια τον τουρίστα από το φαράγγι ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.