Με εντολή Παυλόπουλου το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση στην Καλαμάτα
Ο κόσμος που παρακολουθούσε τη παρέλαση υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το παιάνισμα και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι περισσότεροι τραγούδησαν το εμβατήριο
Επειτα από συνεννόηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, η δημοτική φιλαρμονική της πόλης έκλεισε την καθιερωμένη παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».
Ο κόσμος που παρακολουθούσε τη παρέλαση υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το παιάνισμα και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι περισσότεροι τραγούδησαν το εμβατήριο, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ από το tharrosnews.gr.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή