Τη συναίνεση και τη συγκατάθεση των κληρικών, έθεσε ως βασική προϋπόθεση αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων της Ειδικής Επιτροπής Διαλόγου με την Πολιτεία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
«Χωρίς τη συγκατάθεση των κληρικών δεν θα γίνει τίποτε», τόνισε χαρακτηριστικά, και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος το τριήμερο 19-21 Μαρτίου, που θα ασχοληθεί με το ζήτημα των σχέσεων Εκκλησίας - Πολιτείας.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.