Στην Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για το σπάσιμο πέντε μεγάλων Δήμων σε 12 μικρότερους. Πρόκειται για τους Δήμους Σάμου, Λέσβου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Σερβίων – Βελβεντού ενώ σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από την δημιουργία περισσότερων δήμων και άρα δημάρχων, αντιδημάρχων κλπ προκύπτει ετήσια δαπάνη περίπου 882 χιλιάδες ευρώ. Η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια.
Ειδικότερα για την Κέρκυρα συστήνονται οι δήμοι:
- Βόρειας Κέρκυρας με έδρα την Αχαράβη,
- Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.