Ένταση επικράτησε για δύο ώρες στο κέντρο υποδοχής προσφύγωνκαι μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου, όταν ασυνόδευτοι ανήλικοι εξεγέρθηκαν σπάζοντας παράθυρα και καίγοντας στρώματα, διαμαρτυρόμενοι για πολύμηνη παραμονή τους στο κέντρο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσβησαν τις φωτιές, ενώ ήδη έχουν γίνει προσαγωγές.
Όλα ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα. Περίπου 50 ασυνόδευτοι ανήλικοι, πάνω από 15 χρόνων, οι οποίοι ζουν σε έναν χώρο τους τελευταίους δύο έως τρεις μήνες, άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, έσπαζαν τζάμια, λάμπες, κατέστρεψαν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και πυρπόλησαν στρώματα. Μάλιστα πυρπολήθηκε ένα κοντέινερ με στρώματα, τη φωτιά στο οποίο έσβησαν οι αστυνομικοί.
Η κινητοποίηση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων περιόρισε τις αντιδράσεις και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο μετά τις 7 το βράδυ. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των συμμετεχόντων στις ταραχές.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.