Εμπρηστική επίθεση σε κρατικά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σε κρατικά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής

Άγνωστοι πυρπόλησαν δυο κρατικά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα μέσα στον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΟ Χολαργού

auto01
Αργα τη νύχτα της Πέμπτης, άγνωστοι πυρπόλησαν δυο κρατικά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα μέσα στον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΟ Χολαργού, πιο συγκεκριμένα στο πάρκινγκ της Γενικής διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής στο Χολαργό.

Την φωτιά αντιλήφθηκαν αρχικά οι περίοικοι που τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική για να επέμβει ενώ στο σημείο έσπευσαν και άντρες της Κρατικής Ασφάλειας για να διερευνήσουν τα αίτια της εμπρηστικής όπως όλα δείχνουν ενέργειας. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέετε το περιστατικό της Γενικής διεύθυνσης Μεταφορών με τις εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία οχήματα χθες βράδυ, που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του Παπάγου και στο πάρκινγκ του σταθμού μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ειδικότερα, στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Πύργου, στου Παπάγου, άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Στη φωτιά από εμπρησμό προκλήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Δουκίσσης Πλακεντίας, επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Προανάκριση για τους εμπρησμούς διενεργεί η ΕΛΑΣ.

auto02
auto01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης