Επίσκεψη Μέρκελ: «Φρούριο» η Αθήνα - Κλειστοί δρόμοι, χιλιάδες αστυνομικοί και ταλαιπωρία

asty12

Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και τι ισχύει για μετρό και προαστιακό κατά την επίσκεψη της Ανγκελα Μερκελ  στην Αθήνα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την άφιξη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, σήμερα, Πέμπτη.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα στις 17:30, αλλά η ταλαιπωρία των πολιτών θα αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Η επίσκεψη θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι και γι' αυτό θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα κλείσουν σταθμοί του μετρό και θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στα δρομολόγια του προαστιακού.

Στο μεταξύ πάνω από 2.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones, «μυστικοί» αστυνομικοί, σκοπευτές σε ταράτσες,  έλεγχοι από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και από εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας συμπεριλαμβάνονται στον  σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ ενόψει της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Ελλάδα.

Κλειστοί οι δρόμοι

Προβλήματα θα σημειωθούν στην κυκλοφορία καθώς οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της Μέρκελ θα κλείνουν αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Επιπλέον στο πλάισιο της επίσκεψης της Μέρκελ, αποφασίστηκε και η απαγόρευση συγκεντρώσεων σε μεγάλο μέρος της Αθήνας.

Όσον αφορά στα μέτρα Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, κατά το διήμερο (10 και 11-1-2019) της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Κλειστοί σταθμοί του μετρό: 

Επίσης, εξαιτίας της επικείμενης επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου και μετά από εντολή της αστυνομίας, πολλοί σταθμοί του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Πέμπτη 10/01/2019 θα κλείσουν στις 16:00 ο σταθμός «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και στις 16:30 οι σταθμοί «ΚΑΤΕΧΑΚΗ», «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

Αύριο Παρασκευή 11/01/2019 ο σταθμός «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30.
Κατά τις ώρες που οι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί, οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάσεις.

Επίσης, λόγω της άφιξης της κας Μέρκελ, σήμερα 10/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Μετρό των 16:57 και 17:27 από το σταθμό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, καθώς επίσης και αυτά των 17:30 και 18:00 από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Αύριο Παρασκευή 11/01/2019, λόγω της αναχώρησης της Καγκελαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από το σταθμό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και των 16:00 και 16:30 από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. 

Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού

Αλλαγές και στα δρομολόγια του Προαστιακού πρόκειται να πραγματοποιηθούν τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:

Την Πέμπτη στο διάστημα 17:15-17:45

Η αμαξοστοιχία 1226 τερματίζει στο Κορωπί
Η αμαξοστοιχία 2251 θα ξεκινά από το Κορωπί

Την Παρασκευή στο διάστημα 15:45-16:15

Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 θα τερματίζουν στο Κορωπί
Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 θα ξεκινούν από το Κορωπί.

Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.

«Όχι» σε συγκεντρώσεις

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Χώρα μας της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κας ANGELA MERKEL, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το χρονικό διάστημα:

-Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 13:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Δημ. Βασιλείου – Πλατεία Αγίας Σοφίας – συνέχεια Γρηγ. Ξενοπούλου – δεξιά Λ. Μεσογείων – αριστερά Π. Κανελλοπούλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – δεξιά Ηλιουπόλεως – συνέχεια Καρέα – αριστερά Τιμολέοντος – συνέχεια Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλλι – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – δεξιά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

-Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:

Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και κατά μήκος της Αττικής Οδού και της Περιφερειακής Υμηττού σε βάθος ακτίνας -100- μέτρων ένθεν και ένθεν των τμημάτων των εν λόγω οδών, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

-Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 24:00 ώρα της ιδίας, στην περιοχή του Δήμου Πειραιώς που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Νεωρίων (από συμβολή με Ακτή Μουτσοπούλου) – δεξιά Τζαβέλλα – δεξιά Λ. Αλ. Παπαναστασίου – συνέχεια Λ. Β. Παύλου – συνέχεια Ακτή Κουντουριώτου – συνέχεια Ακτή Μουτσοπούλου (μέχρι τη συμβολή με οδό Νεωρίων), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Από 06:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της ιδίας:

-Στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη (από συμβολή με Λ. Κηφισίας) – δεξιά Πιτταρά – δεξιά Αμαρυσίας Αρτέμιδος – συνέχεια Παραδείσου – δεξιά Αιγιαλείας – δεξιά Κατίνας Παξινού – συνέχεια Καλομοίρη – δεξιά Ριζαρείου (μεχρί τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

-Στην περιοχή του Δήμου Χαλανδρίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κηφισίας (από τη συμβολή με τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) – δεξιά Παλαιολόγου – δεξιά Εθνικής Αντιστάσεως – αριστερά Ιωάννου Αποστολόπουλου – δεξιά Τζαβέλλα – αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ (24)

;

2000 αστυνομικούς για να έρθει η "μισητή" Μέρκελ στην τεράστια αθηνα, και 5000 αστυνομικούς σε μια μικρή ακτίνα στη Θεσσαλονίκη, drones, ελεύθερους σκοπευτές, fbi για να μιλήσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ...

Που είναι οι κοτες ωεο!

Μετα το παρσιμο της εξουσίας απο τον συριζα ολοι οι συριζαιοι μας κάθησαν στο σβέρκο ,αλωσαν το κράτος και κανουν πάρτι σε βάρος του ελληνικου λαού. Στη προηγούμενη επίσκεψη της Μερκελ είχαν βγεί στα καγκελα οι συριζαίοι , σήμερα σα κότες εχουν κάτσει μεσα στο κοτετσι τους

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Welcome home, madam Merkel!!!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΠΡΩΙ

ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ___ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙ___ ΚΑΛΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λούλης

Ο ηγετης μας θα βαραει τα νταουλια και θα φωναζει "γκοου μπακ μανταμ Μερκελ". Και ας σκουζουν οι δεξιοι

ΘΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ

Η ΚΥΠΡΟΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σουλτανος

Η Θρακη ειναι δικη μας και θα το καταλαβετε συντομα γκιαουρηδες

ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ;;;;

ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ;;;;; ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;;;;

ΧαΧαΧαΞεπουλαμε

Ο Τσιπρακος που έλεγε " Go home frau Merkel " τωρα τι λεει? χαχαχα ... φονιαδες των λαων σας γλυφουμε ... χαχαχα

CALLIOPE

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!! ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!!

tralala

Εγώ θα πρότεινα να κοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την Λάρισα και κάτω. Επίσης να επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο στους πολίτες ηλικιών 1-6 και 99-115 ετών. ΕΓΓΎΗΣΗ! Ο ΡΟΥΒΙΚΟΝΑΣ θα δώσει το παρόν; Μήπως οργανώσει δεξίωση προς τιμή της Μέρκελ;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης