Φθιώτιδα: Πυροβόλησαν 29χρονο αστυνομικό στο πρόσωπο, αντί για το θήραμα

Φθιώτιδα: Πυροβόλησαν 29χρονο αστυνομικό στο πρόσωπο, αντί για το θήραμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν κινδυνεύει η ζωή του νεαρού αστυνομικού, ωστόσο οι γιατροί θα αξιολογήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με το μάτι του

kinigi
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι τραυματισμοί κυνηγών από τα σκάγια συναδέλφων τους, με ένα ακόμη περιστατικό να έχει ως θύμα έναν 29χρονο αστυνομικό από τη Λαμία ο οποίο τραυματίστηκε στο μάτι στην περιοχή Αγία Τριάδα της Φθιώτιδας.

Το θύμα κυνηγούσε πουλιά με την παρέα του, απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 43χρονος πυροβόλησε προς το σημείο όπου βρισκόταν και τα σκάγια τον πέτυχαν στο πρόσωπο! Για καλή του τύχη, στο σημείο υπήρχε γιατρός οποίος του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά, ωστόσο επειδή ένα από τα σκάγια είχε χτυπήσει στο μάτι τον άτυχο αστυνομικό, οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η διακομιδή έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και το ασθενοφόρο συνοδευόταν από περιπολικό ώσπου να φτάσει σε σημείο που δεν υπήρχε χιόνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης