Χαλκίδα: 44χρονος έκρυβε ποσότητα ηρωίνης σε απόκρυφο μέρος του σώματός του

Χαλκίδα: 44χρονος έκρυβε ποσότητα ηρωίνης σε απόκρυφο μέρος του σώματός του

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

asty12
Την στιγμή που έκανε βόλτες στα στέκια τοξικομανών της Χαλκίδας, εντοπίστηκε ένας 44χρονος Έλληνας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» σκληρά ναρκωτικά. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους ενός γραμμαρίου.

Μάλιστα, την παρέδωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι την είχε για δική του χρήση. Ωστόσο, τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει γι' αυτόν έλεγαν... άλλα κι έτσι του έκαναν σωματική έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας ανακάλυψαν ότι είχε κρύψει την υπόλοιπη «πραμάτεια» του σε απόκρυφο σημείο του σώματός του!

Εκεί, οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 28 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης