Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 6:45 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας - Καβάλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός του οχήματος και η 19χρονη συνοδηγός. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.